Ellos juoksumatto

Kuntoilulaitteet: Juoksumatot & kuntopyörät – Ellos.fi

Elloksen valikoimasta löydät laadukkaat kuntopyörät ja juoksumatot tunnetuilta valmistajilta. Tutustu valikoimaan ja tilaa kuntoilulaitteet kätevästi …

Laadukkaat kuntoilulaitteet kuten juoksumatot ja kuntopyörät löydät Ellokselta. Tutustu valikoimaan ja tilaa netistä!

Frontier Juoksumatto 12 km/h – Kuntoilulaitteet | Ellos.fi

Frontier FRB210 -juoksumaton avulla saat itsesi huippukuntoon! Kävele rauhallisesti tai juokse jopa 12 km/h – tämä juoksumatto sopii useimmille.

Frontier FRB210 -juoksumaton avulla saat itsesi huippukuntoon! Kävele rauhallisesti tai juokse jopa 12 km/h – tämä juoksumatto sopii useimmille. Juoksumatto ja sen voimakas 1,5 hevosvoiman moottori takaavat vakaan kävelyn/juoksun vauhdistasi riippumatta. Vaimentava juoksualue tuntuu juostessa mukavammalta kuin perinteinen juoksumatto. MP3-toiston tuki ja sisäänrakennettu kaiutin. Juoksumatossa on kaikki kotona tarvittavat toiminnot. Juoksumatto on helppo taittaa kasaan ja säilyttää sopivassa paikassa silloin, kun sitä ei käytetä. Juoksumatossa on selkeä LCD-näyttö, joka näyttää nopeuden, ajan, matkan, kalorinkulutuksen ja sykkeen. Helppokäyttöisessä ohjauspaneelissa on kaikki tarvittavat painikkeet. Säädä nopeutta manuaalisesti painamalla +/- tai valitse jokin esiohjelmoiduista nopeuksista. Juoksumatossa on lisäksi fiksu ominaisuus, jonka avulla voit nostaa tai laskea nopeutta suoraan kahvoista ohjauspaneelin sijaan. Kätevä toiminto silloin, kun juokset kovaa. 9 sisäänrakennettua harjoitusohjelmaa sopivat erinomaisesti sinulle, joka haluat vaihtelua harjoitteluusi. FRM210:ssa on myös sykkeen mittaus tarkkaa harjoittelua varten. – Enintään: 12 km/h – Hyvä vaimennus takaa miellyttävän juoksun – Esiohjelmoidut harjoitusohjelmat (9 kpl) – Esiohjelmoidut nopeusvalinnat – 5 LCD-näyttö, jossa selkeät tiedot (syke, aika, matka, nopeus, kalorinkulutus) – Mittaus: Syke/FAT – Kallistus: 3 asentoa – Säilytys: kuljetuspyörä ja Soft Close – Hätäpysäytystoiminto – MP3-tuki/sisäänrakennettu kaiutin – Nopeudensäätö kahvoissa – Juoksualue: 430 x 1200 mm – Mitat avattuna: 1520 x 752 x 1180 mm – Mitat kokoontaitettuna: 900 x 740 x 1325 mm – Nettopaino: 44 kg – Moottori: 1,5 HV – Enimmäiskuormitus: 100 kg

Casall T200+ -juoksumatto – Ellos

Casall T200+ -juoksumatto – Juoksumatot | Ellos.fi

Juoksumaton kaltevuutta voi säätää, mikä vaikuttaa treenin tehokkuuteen. Laite on kokoontaitettava, mikä helpottaa säilytystä. Telemetrinen sykemittari.

Casall T200 -laitteessa on laadukas, täysimittainen juoksumatto. Sopii kaikille aina aloittelijoista kokeneempiin juoksijoihin. Harjoitustietokoneessa selkeä näyttö ja kätevä pulloteline. Tehokkaasti vaimennettu treenaaminen on miellyttävää. Juoksumaton kaltevuutta voi säätää, mikä vaikuttaa treenin tehokkuuteen. Laite on kokoontaitettava, mikä helpottaa säilytystä. Telemetrinen sykemittari. Nopeuden ja kaltevuuden säätö Quick-Speed ja Quick-Incline näppäimillä. Enimmäisnopeus: 16 km/h. 10 harjoitusohjelmaa 10. Moottorin teho: 1,75 hv. Kaltevuus: 0-10%. Juoksumaton pinta-ala: 140 x 51 cm. Koko: 178 x 85 x 134 cm. Enimmäiskuormitus: 125 kg. Paino 101 kg. Tarkista rahtimaksu Toimitus-välilehdeltä.

Frontier Juoksumatto 14 km/h FRB200 – Kuntoilulaitteet | Ellos.fi

Frontier FRB200 -juoksumatto auttaa sinua pääsemään kuntoon ja pysymään siinä! Juoksumatolla voi kävellä rauhallisesti tai juosta (enimmäisnopeus 14 km/h), …

Frontier FRB200 -juoksumatto auttaa sinua pääsemään kuntoon ja pysymään siinä! Juoksumatolla voi kävellä rauhallisesti tai juosta (enimmäisnopeus 14 km/h), joten laite sopii useimmille. Tehokas 2 hevosvoiman moottori tekee juoksumatosta vakaan kaikissa nopeuksissa. Vaimentava juoksupinta tekee laitteesta perinteistä juoksumattoa mukavamman. SD-korttipaikka, USB-toisto sekä MP3-toisto. Selkeä LCD-näyttö näyttää nopeuden, ajan, matkan, kalorinkulutuksen ja sykkeen. Ohjauspaneelissa kaikki painikkeet helppo käyttää. Manuaalinen nopeuden säätö paina vain + tai -, tai valitse joku esiohjelmoiduista nopeuksista. Fiksu toiminto, jolla säädät nopeutta suoraan kahvoista ohjauspaneeliin koskematta kätevä erityisesti nopeasti juostessa. 12 esiohjelmoitua treeniohjelmaa tarjoavat vaihtelua treeniin. Kun juoksumatto ei ole käytössä, se on helppo taittaa kokoon säilytysta varten. – 14 km/h – Tehokkaasti vaimennettu juokseminen on mukavaa – Esiohjelmoidut harjoitusohjelmat ja nopeusvalinnat – Selkeä LCD-näyttö näyttää sykkeen, ajan, matkan, nopeuden ja kalorinkulutuksen – Hätäpysäytys – SD-korttipaikka sekä USB- ja MP3-tuki – Nopeudensäätö kahvasta – Juoksupinta: 42 x 120 cm – Mitat koottuna: 165 x 76 x 29 cm – Moottori: 2 hv – Enimmäiskuormitus: 110 kg Rahtipaino 78 kg. Tarkasta rahtimaksu netin Ostotiedoista.

Frontier Frontier FWB100 -kävelymatto – Kuntoilulaitteet | Ellos.fi

Frontier-kävelymatto helppoon ja tehokkaaseen kotitreeniin. Kävelymatolla kävely harjoittaa jalkalihaksia sekä vahvistaa sydäntä ja keuhkoja.

Frontier-kävelymatto helppoon ja tehokkaaseen kotitreeniin. Kävelymatolla kävely harjoittaa jalkalihaksia sekä vahvistaa sydäntä ja keuhkoja. Frontier-kävelymaton kahvoista saa hyvän otteen kävely on turvallista. Näyttö näyttää nopeuden, kalorinkulutuksen, matka ja ajan. Laite on kokoontaitettava ja siinä on pyörät helppo siirtää ja säilyttää. Kävelymatto käynnistyy vasta, kun turvasalpa on paikallaan. Punainen magneettiosa kiinnitetään näytön lähellä olevaan keltaiseen pyörylään, ja toinen pää kiinnitetään käyttäjän vaatteisiin jos käyttäjä kaatuu, kävelymatto pysähtyy. Kävelymatto voidaan käynnistää taas, kun turvasalpa on jälleen paikallaan. – Säädettävä nopeus 1 km/h 10 km/h. – Enimmäiskuormitus 120 kg – 500 W – Koko: 1,25 x 0,615 x 1,15 m (kokoontaitettuna 0,25 x 0,615 x 1,25 m) Rahtipaino 60 kg Tarkista rahtimaksu Toimitus-välilehdeltä.

Titan ST690 – Juoksumatot – Ellos

Titan ST690 -juoksumatto, kallistettava, 22 km/h – Juoksumatot | Ellos.fi

Markkinoiden suurimpia ja ajankohtaisimpia juoksumattoja, jossa liitäntä radiolle, MP3-soittimelle, iPhonelle tai iPadille! Tehokas moottori ja 51 cm leveä …

Markkinoiden suurimpia ja ajankohtaisimpia juoksumattoja, jossa liitäntä radiolle, MP3-soittimelle, iPhonelle tai iPadille! Tehokas moottori ja 51 cm leveä juoksupinta. Hyvin vaimennettu juokseminen on mukavaa. Titan ST690 -juoksumaton enimmäisnopeus on 22 km/ h ja kallistus 1-15%. – PWM Control System (PulseWidth Modulation Control -järjestelmä). Ammattimainen tietokonearvojen laskentaohjelma. – Nopeus: 1- 22 km/h – Kallistus: 1 15% – 5 näyttöä, joissa oranssit LED-tekstit – 24 esiohjelmoitua ohjelmaa, 3 käyttäjäohjelmaa – Moottori: 3 HV – Adapteri: 12 V & 18 V. Ei paristoja. – Mitat koottuna: 183 x 83 x 133 cm – Mitat kokoontaitettuna: 108 x 83 x 154 cm – Juoksupinta: 51 x 140 cm – Harjoitustietokoneessa mm.: syke, aika, matka, nopeus, kalorinkulutus, kehonrasvatesti, kallistus, radio, MP3, SC/USD-korttipaikka – Enimmäiskuormitus: 150 kg Paino 90 kg. Tarkista rahtimaksu Toimitus-välilehdeltä.

Titan St490 -juoksu-/kävelymatto – Juoksumatot | Ellos.fi

Juokse tai kävele reippaasti klassista kuntoharjoittelua! Titan ST490 -juoksumatossa on vaimentava juoksupinta, jolla on miellyttävä juosta. Vaihtele juoksu- ja …

UUTTA juoksu- ja kävelymatto samassa! Juokse tai kävele reippaasti klassista kuntoharjoittelua! Titan ST490 -juoksumatossa on vaimentava juoksupinta, jolla on miellyttävä juosta. Vaihtele juoksu- ja kävelymaton välillä pitämällä “Speed” + “&” alaspainettuina 5 sekunnin ajan, niin nopeusintervalli vaihtuu. – 14 km/t tarjoaa hyvää harjoitusta useimmille liikkujille. – Hyvä vaimennus on hellävarainen nivelille. – Vaihtelevat, monipuoliset ohjelmat. – PWM Control System (PulseWidth Modulation Control järjestelmä). Ammattimainen mittausohjelma näyttää arvot tietokoneen näytöllä. – 2 nopeusintervallia: 1 14 km/t tai 1 6 km/t – Incline: kallistus 1 12% – LCD-näyttö, sininen teksti – 9 ohjelmaa – Toiminnot: syke, aika, etäisyys, nopeus, kalorinkulutus, bodyfat test, incline – Juoksupinta: 40 x 122 cm – Mitat kokoontaitettuna: 71,5 x 68,0 x 153,0 cm – Mitat avattuna: 158,0 x 68,0 x 120,0 cm – Moottori: 1,25 HV – Maksimikuormitus: 110 kg Paino 35 kg. Tarkista rahtimaksu Toimitus-välilehdeltä.

Casall T400+ -juoksumatto – Ellos

Casall T400+ -juoksumatto – Juoksumatot | Ellos.fi

Casall T400 -laitteessa on laadukas, täysimittainen juoksumatto. … Juoksumaton kaltevuutta voi säätää, mikä vaikuttaa treenin tehokkuuteen.

Casall T400 -laitteessa on laadukas, täysimittainen juoksumatto. Sopii kaikille aina aloittelijoista kokeneempiin juoksijoihin. Harjoitustietokoneessa selkeä näyttö ja kätevä pulloteline. Tehokkaasti vaimennettu treenaaminen on miellyttävää. Juoksumaton kaltevuutta voi säätää, mikä vaikuttaa treenin tehokkuuteen. Laite on kokoontaitettava, mikä helpottaa säilytystä. Telemetrinen sykemittari. Nopeuden ja kaltevuuden säätö Quick-Speed ja Quick-Incline näppäimillä. Enimmäisnopeus: 16 km/h. 10 harjoitusohjelmaa 10. Moottorin teho:2,0 hv. Kaltevuus: 0-10%. Juoksumaton pinta-ala: 140 x 51 cm. Koko: 178 x 85 x 134 cm. Kaiutin, jossa tulo-/lähtöliitäntä sekä lokero MP3-soittimelle. Enimmäiskuormitus: 125 kg. Paino 103 kg. Tarkista rahtimaksu Toimitus-välilehdeltä.

Frontier : Kuntoilulaitteet – Naiset – Ellos.fi

Frontier : Kuntoilulaitteet – Naiset | ellos.fi

Osta Kuntoilulaitteet Frontier netistä. Muutamia suosikkituotteita merkiltä Frontier ovat Juoksumatto 12 km/h, Kuntopyörä FMC110 ja… Lue lisää.

Frontier – Shoppaile helposti netistä ellos.fi

Frontier | ellos.fi

Frontier · Frontier Juoksumatto 12 km/h · Frontier Kuntopyörä FMC110 · Frontier Crosstrainer FCT100 · Frontier FWB100 -kävelymatto.

Frontier – Shoppaile helposti netistä ellos.fi

Keywords: ellos juoksumatto, juoksumatto ellos