Ellos nahkatakki

Trendikkäät nahkatakit naisille netistä – Ellos.fi

Naisten nahkatakit: Trendikkäät nahkatakit naisille netistä – Ellos.fi

Tyylikkäät naisten nahkatakit Ellokselta. Laaja valikoima biker-mallisia, rokahtavia mustia sekä värikkäitä nahkatakkeja. Tilaa helposti netistä!

Nahkatakit – Plus Size – Ellos

Kaikki päällysvaatteet; Lyhyet takit; Pitkät takit; Trenssit …

Nahkatakit ALE | Alennetut hinnat – Ellos.fi

Shoppaile nahkatakit alehintaan Elloksella. Tee ALE-löytöjä kategoriasta …

Shoppaile nahkatakit alehintaan Elloksella. Tee ALE-löytöjä kategoriasta nahkatakit. Osta turvallisesti nopealla toimituksella osoitteessa Ellos.fi

Tilaa miesten nahkatakki netistä – Ellos.fi

Miesten nahkatakit: Tilaa miesten nahkatakki netistä – Ellos.fi

Tyylikkäät miesten nahkatakit löydät Ellokselta. Tutustu valikoimaamme ja tilaa räväkkä tai klassinen miesten nahkatakki helposti netistä!

Trendikkäät nahkatakit naisille netistä – Ellos.fi

Naisten nahkatakit: Trendikkäät nahkatakit naisille netistä – Ellos.fi

Tyylikkäät naisten nahkatakit Ellokselta. Laaja valikoima biker-mallisia, …

Tyylikkäät naisten nahkatakit Ellokselta. Laaja valikoima biker-mallisia, rokahtavia mustia sekä värikkäitä nahkatakkeja. Tilaa helposti netistä!

Jofama : Nahkatakit – Naiset | ellos.fi

Jofama Biker-takki Kaley Suede Biker · Jofama Nahkatakki Diora Classic Leather …

Jofama – Shoppaile helposti netistä ellos.fi

Ellos Collection Biker-nahkatakki – Musta – Lyhyet takit | Ellos.fi

Klassinen biker-takki pehmeää nahkaa. Ryppykäsitelty pinta. Vetoketju edessä, hihansuissa ja taskuissa. Polyesterivuori. Pituus n. 55 cm koossa 38.

Klassinen biker-takki pehmeää nahkaa. Ryppykäsitelty pinta. Vetoketju edessä, hihansuissa ja taskuissa. Polyesterivuori. Pituus n. 55 cm koossa 38. Normaali istuvuus. Karitsannahka on pehmeä ja myötäilevä luonnonmateriaali, joka ikääntyy kauniisti vuosien myötä. Puhdistus pesulassa.

Ellos Collection Nahkatakki Kylie – Musta – Kevättakit | Ellos.fi

Kylie-biker-takki kasvipohjaisesti parkittua ja kromitonta nahkaa. Klassinen malli, jossa vetoketju sivulla. Iso kaulus ja käänteet, joissa painonapit.

Kylie-biker-takki kasvipohjaisesti parkittua ja kromitonta nahkaa. Klassinen malli, jossa vetoketju sivulla. Iso kaulus ja käänteet, joissa painonapit. Upotettu vetoketjutasku, pieni kannellinen tasku ja sisätasku. Leveä, päälleommeltu reuna alhaalla ja vetoketju hihansuissa. Pituus n. 52 cm koossa 36.

Ellos Collection Biker-takki nahkaa – Musta – Lyhyet takit

Ellos Collection Biker-takki nahkaa – Musta – Lyhyet takit | Ellos.fi

Nahkatakki, jossa vetoketjut ja taskut edessä. Biker-detaljit olkapäillä ja hihansuissa. Istuvuutta ryhdistävät pienet olkatoppaukset.

Nahkatakki, jossa vetoketjut ja taskut edessä. Biker-detaljit olkapäillä ja hihansuissa. Istuvuutta ryhdistävät pienet olkatoppaukset. Used look nahka on pehmeää ja myötäilevää. Kokovuori satiinia. Normaali istuvuus. Karitsannahka on pehmeä ja myötäilevä luonnonmateriaali, joka ikääntyy kauniisti vuosien myötä. Puhdistus pesulassa.

Keywords: ellos nahkatakki