Vesa kallionpää wikipedia

Maarit Feldt-Ranta – Wikipedia

Maarit Feldt-Ranta – Wikipedia

Hän oli myös innokas suunnistaja. Feldt-Rannalla oli kolme lasta ja yksi lapsenlapsi. Hän kihlautui jouluaattona 2018 toimittaja Vesa Kallionpään kanssa.

Maarit Feldt-Rannan leski Vesa Kallionpää avautuu surustaan

20.8.2021 — Kallionpään jälkeen kirjassa esiintyy euroedustaja Eero Heinäluoma (sd). Heinäluoman puoliso Satu Siitonen-Heinäluoma kuoli suolistosyöpään …

Kirja: Vesa Kallionpää kuvailee puolisonsa Maarit Feldt …

22.8.2021 — Toimittaja Vesa Kallionpää muistelee tuoreessa kirjassa vaimonsa, ex-kansanedustaja Maarit Feldt-Rannan kuolemaa.

Maarit Feldt-Ranta siunattiin Karjaalla – puoliso Vesa …

Maarit Feldt-Ranta siunattiin Karjaalla – puoliso Vesa Kallionpään muistokirjoitus: Maarit oli ihminen, poliitikko ja esimerkki armokuoleman tarpeesta – MTVuutiset.fi

21.12.2019 — Toimittaja Kallionpää on kirjoittanut muistokirjoituksen Feldt-Rannasta. Koskettavassa tekstissä hän haluaa herättää keskustelua eutanasiasta.

SDP:n entinen kansanedustaja Maarit Feldt-Ranta on siunattu tänään Karjaan Pyhän Olavin kappelissa.  Siunaus toimitettiin vain läheisten läsnä ollessa. Hautajaiset olivat Feldt-Rannan toiveesta pienet, eikä paikalle ollut kutsuttu muun muassa SDP:n puoluejohtoa.

Maarit Feldt-Ranta sai valoa viimeisiin vuosiin onnellisesta …

Maarit Feldt-Ranta sai valoa viimeisiin vuosiin onnellisesta parisuhteesta: ”Olen jo nyt saanut kokea rakkauden, jollaista moni ei koe koskaan”

28.11.2019 — Eduskunnan kahvilassa istuskellessaan hän yhtäkkiä oivalsi, että Vesa Kallionpää onkin yksi heistä. Myös Vesa oli vastikään eronnut. ” …

Maarit Feldt-Ranta menehtyi pitkäaikaiseen sairauteen marraskuussa 2019. Seuran haastattelussa vuonna 2014 hän kertoi elämänsä rakkaudesta ja arjesta vatsasyövän varjossa.

Kansanedustaja yllätettiin totaalisesti kaupan kassalla

Demokraatti.fi

21.4.2018 — … Feldt-Ranta on päivittänyt Facebookiin vierailustaan Espoossa kauppakeskus Sellon Prismassa. Mukana oli myös puoliso Vesa Kallionpää.

Näin illaan päätteeksi Romanssia ! – – Suomi24 Keskustelut

Näin illaan päätteeksi Romanssia ! – – Suomi24 Keskustelut

… Maarit Feldt-Ranta vastaa. Molemmat ovat vapaita liikkumaan yhdessä, sillä Vesa Kallionpää, 53, jätti alkuvuodesta eropaperit vaimonsa kanssa.

Sdp:n kansanedustaja Maarit Feldt-Ranta hakee eroa miehestään.Tietosi pitävät paikkansa. On totta, että olemme yhdessä, mutta enempää en halua yksityise…

Maarit Feldt-Ranta olisi halunnut kuolinapua, sanoo leski – Eeva

Maarit Feldt-Ranta olisi halunnut kuolinapua, sanoo leski | Eeva

2.2.2021 — Maarit Feldt-Rannan leski Vesa Kallionpää: ”Laki eutanasiasta saadaan toivottavasti pian – se oli myös Maaritin tahto”.

Maarit Feldt-Ranta joutui kärsimään turhaan, pohtii puoliso Vesa Kallionpää Eevan haastattelussa.

Keywords: vesa kallionpää wikipedia