Rikkooko Harry Kane kauden maaliennätyksensä

Bayern München ei ole koskaan kärsinyt pistehyökkääjien puutteesta, mutta Lewandowskin lähdön myötä hän joutui etsimään sopivaa korvaajaa. Fanit eivät heti hyväksyneet Harry Kanen siirtoa siitä syystä, että kyseessä on jo ikäpelaaja, ja siirtosumma oli huomattava. Kuitenkin heti ensimmäisistä otteluista lähtien hän alkoi täysin työskennellä sijoitetuilla rahoilla. Pistepörssi on sellainen, että se saattaa hyvinkin rikkoa nykyiset ennätykset kauden 23-24 loppuun mennessä.  On syytä tehdä urheiluvedonlyönti Bayernin otteluihin, valitsemalla panostaa hyökkäämiseen. Nämä ovat maaleja, laukauksia maalia kohti tai vain laukauksia maalia kohti. Lähes aina totaali murtautuu läpi, ja Kane auttaa tässä paljon.

Maalitilastoja kannattaa harkita yhden ottelun osalta, ja Kane on tässä vakuuttava. Hän on aikataulussa 1,59 maalia per ottelu, ja tahti on yli 40 maalia kaudessa. Tässä ei tietenkään oteta huomioon vammojen tekijää, muodon vähenemistä tai pelkästään lepoa valmennusjohdon päätöksellä. Siksi vedonlyönti etukäteen minkä tahansa urheilu on hyvin riskialtista. Tämä olisi otettava huomioon.

Miksi Harry Kane on näin hyvä?

Tämä pelimuoto ei yllätä, sillä hän osoitti samanlaisia mittareita Tottenhamissa, jossa yhteistyökumppanien taso oli selvästi alhaisempi. Heti hänen alaisuudessaan työskentelevät yläluokkaiset kumppanit. Samalla Kanea pidetään generalistina, sillä hän toimii hyvin sekä pelaamisessa että muiden pelaajien mahdollisuuksien luomisessa. Useimmiten hän tekee pisteet seuraavasti:

  1. Sivuttaissyöttöjen tai ristiinsyöttöjen kautta.
  2. Puolustajan yksittäisten virheiden jälkeen.
  3. Vakiopaikkojen jälkeen, mukaan lukien rangaistuspotkut.

Pelaaja on selvästi hyvä pelaamaan päällään, siksi vedonlyönti Vivatbet.ee saa nähdä, mikä joukkue ja mitkä puolustajat joutuvat pelaamaan Bayernia vastaan korkeuden puolesta. Tästä voit saada todennäköisyyden, tekeekö Kane maalin päällään vai ei.

Pelaaja auttaa myös puolustuksessa, erityisesti vapaapotkuissa ja kulmissa, minkä vuoksi nämä maalitilastot ovat erityisen yllättäviä. Kanea pidetään Kun katsoo Bayernin otteluiden aikataulua Vivatbet kautta, voi olettaa, että juuri kaudella 23-24 pelaaja pääsee vihdoin pokaaliin. Tämä koskee sekä kotimaan mestaruutta että Mestarien liigaa, jossa Bayern on listattu suosikkien joukkoon. Jos Bayern ei Kanen esityksellä voita yhtään mitään, siitä tulee sensaatio.